Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor uw bitumen dak?

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Bitumen dakbedekking aanleggen, vervangen of repareren? Op DSK Dakdekkers kunt u rekenen

In Nederland zijn steeds meer platte daken, waar bitumen dakbedekking een populaire oplossing is. Dat is niet voor niets. Bitumen is een materiaal dakbedekking dat bekend staat om zijn hoge waterdichtheid, eenvoudige verwerking en uitstekende hechting aan het plat dak. Deze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, gaat bovendien tot wel 25 jaar mee.

Heeft u dakbedekking nodig voor een plat dak? Dient uw dakbedekking gerepareerd of gerenoveerd te worden? Dan kunt u rekenen op onze hoge en betaalbare kwaliteit. De ervaren dakdekkers van DSK Dakdekkers leggen al decennia dakbedekking. Dat doen we op een deskundige en efficiënte manier, waarbij u kwaliteit geleverd krijgt op een betaalbare en snelle manier. Op ons kunt u rekenen.

Wat is bitumen dakbedekking precies?

Bitumen, ook wel dakleer, is een dakbedekking met hoge geschiktheid voor het plat dak. Dit materiaal is al meer dan 2000 jaar bekend en werd vroeger gebruikt om schepen waterdicht te maken. Dit wijst wel op haar zeer hoge waterdichtheid. Maar er zijn meer voordelen van Bitumen dakbedekking:

Wanneer u een plat dak wilt bedekken, dan is bitumen waarschijnlijk de beste oplossing.

Bitumen dakbedekking repareren, renoveren of vervangen

Een groot voordeel van Bitumen dakbedekking is dat het eenvoudig te repareren en renoveren is. Bitumen kan namelijk eenvoudig hechten op een onderlaag van bitumen, en is bij kleine barstjes eenvoudig weer aan elkaar te branden.

Hierdoor kan een reparatie snel en dus zeer betaalbaar worden uitgevoerd. En hoewel Bitumen dakbedekking wanneer het goed aangelegd is tot wel 25 jaar meegaat, kan het ook eenvoudig gerenoveerd worden. Dit komt doordat Bitumen dakbedekking aangebracht kan worden op een oude onderlaag.

Mocht het toch niet anders kunnen dan dat de gehele laag moet worden vernieuwd, dan kunt u dat snel, eenvoudig en betaalbaar laten doen door onze ervaren dakdekkers. Omdat wij bij DSK Dakdekkers al meerdere decennia met het materiaal werken, hebben wij veel vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en bieden we tot wel 10 jaar garantie.

Kan ik ook bij DSK Dakdekkers terecht voor andere materialen dakbedekking?

Jazeker. Wij werken zelf om meerdere redenen het liefst met Bitumen, omdat we geloven dat dit de beste oplossing is voor het plat dak. Maar ook voor bijvoorbeeld PVC en EPDM kunt u bij ons terecht. Daarnaast werken wij ook met het zeer hoogwaardige ECB, waar u hier{LINK} alles over leest.

Bent u toe aan nieuwe dakbedekking op het plat dak, of moet deze gerenoveerd of gerepareerd worden? Of het nu Bitumen dakbedekking is of andere dakbedekking, u kunt bij ons terecht. Vraag nu hier gratis uw vrijblijvende offerte aan. Wilt u weten hoe goed uw dakbedekking erbij ligt of vermoedt u schade aan uw dakbedekking? Vraag dan gratis onze vrijblijvende dakinspectie aan en weet dat er goed voor uw plat dak gezorgd wordt

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!