Een kosteloze dakinspectie nodig?

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Uw dak altijd goed onderhouden? Regel het met onze gratis dakinspectie

Goed onderhoud is belangrijk voor uw dak. Het zorgt ervoor dat uw dak stevig en stabiel is, en dat mankementen tijdig aan het licht komen. Vaak is het namelijk niet duidelijk dat uw dak beschadigd is totdat u ineens last krijgt van lekkages of grote schade. Gelukkig kunt u dit voor zijn door ons met enige regelmaat een dakinspectie te laten uitvoeren. Bij een gratis dakinspectie kijken wij naar de status van uw dak en vertellen u precies wat de situatie is.

Hiervoor sturen wij onze ervaren dakdekkers bij u het dak op. Zij kijken uw gehele dak na en stellen daarna een rapport op. Natuurlijk hopen we dat alles er perfect bij ligt, maar mocht er toch wat aan het licht komen, dan sturen we daarna gratis een vrijblijvende offerte op. Ook kunt u, wanneer u dat wilt, onze dakdekkers soms eventuele problemen ter plekke laten verhelpen.

Wat doen wij precies bij een gratis dakinspectie?

Als u DSK Dakdekkers inschakelt voor een gratis dakinspectie, sturen wij ervaren dakdekkers naar u toe om uw dak te inspecteren. Wij:

Kan ik ook een gratis dakinspectie aanvragen als ik vermoed dat mijn dak lekt?

Vermoed u dat u last heeft van een lekkage van het dak? Ook dan kunt u ons laten komen voor een gratis dakinspectie. Wij zoeken dan gericht naar de bron van een eventuele lekkage en kijken bovendien goed of er andere zwakke punten of onderliggende oorzaken zijn.

Het voordeel voor u is dat u zo zeker weet dat de lekkage opgespoord wordt en opgelost kan worden op een dusdanige manier dat deze niet snel terugkomt. Zo weet u zeker dat u niet na een korte tijd weer een dakdekker moet laten langskomen. Bovendien kan het zijn dat er al meer schade is ontstaan door het vocht in uw dak. Ook deze kunt u op deze manier snel opsporen en tijdig laten verhelpen.

Ik wil een gratis dakinspectie aanvragen

Wanneer u ook wilt weten hoe uw dak erbij ligt, welke problemen er eventueel zijn en hoe uw dak ook in de toekomst stevig en sterk kan blijven, schakel dan een gratis dakinspectie van DSK Dakdekkers in. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in en zorgen dat uw dak goed onderhouden blijft en u daardoor onverwachte kosten kunt voorkomen.

Ook voor een lekdetectie kunt u een gratis dakinspectie aanvragen, waarna wij u een vrijblijvende offerte sturen voor het verhelpen van het probleem.

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!