Heeft u een daklekkage?

Heeft u op dit moment een lekkage, dakreparatie of een dakrenovatie nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte !

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Daklekkage opsporen en verhelpen? Wij staan voor u klaar

Heeft u een daklekkage? Vermoedt u dat uw dak lekt? Wanneer een dak goed is aangelegd en onderhouden, ontstaan er slechts zelden daklekkages, maar natuurlijk kan het mis gaan. Vermoedt u dat u last heeft van een daklekkage? Dan zorgen wij ervoor dat uw daklekkage snel wordt opgespoord en verholpen. Bij spoedgevallen zijn onze ervaren dakdekkers zelfs 24/7 razendsnel ter plaatse

De beste methode om een daklekkage te verhelpen is deze te voorkomen

Een daklekkage is zeer onprettig, dus helpen wij u snel uit de drup wanneer uw dak lekt. Gelukkig geldt wel, net als voor alle onprettige zaken, dat voorkomen de beste manier is om iets te genezen. Maar hoe werkt dat voor een daklekkage?

Ons advies is om te zorgen dat u voor een aantal zaken zorgt, namelijk dat u weet wat de status van uw dak is en wanneer zaken moeten worden vervangen. Ook is het praktisch dat u zorgt dat uw dak regelmatig onderhouden wordt en wordt nagekeken op gebreken, bijvoorbeeld door onze gecertificeerde dakdekkers die graag bij u komen voor een gratis dakinspectie. Zo weet u altijd precies wat de staat van uw dak is en komen gebreken die kunnen leiden tot lekkage tijdig aan het licht.

Zo herkent u een mogelijke daklekkage

Helaas kan het soms toch mis gaan, bijvoorbeeld door externe omstandigheden. In zo’n geval is het van belang dat u een daklekkage tijdig herkent, zodat u ons kunt inschakelen om hem op te sporen en op te lossen. Let hierbij op de volgende zaken:

In alle gevallen dient u ons snel in te schakelen, zodat de schade beperkt blijft. Wanneer er echt zichtbaar vocht naar binnen druppelt of loopt, dient u direct onze spoedservice in te schakelen, zodat wij het razendsnel voor u op kunnen lossen.

Zo gaan wij te werk als uw dak lekt

Als u ons inschakelt wanneer uw dak lekt, dan kunt u erop rekenen dat wij dat zo snel mogelijk voor u oplossen. U vraagt een offerte of gratis dakinspectie aan, wij sporen de bron van de lekkage op en verhelpen deze. Ook kijken we of er nevenschade is ontstaan en wat de status van uw dak is, om een daklekkage in de nabije toekomst te voorkomen. Gelukkig is de schade vaak verzekerd, waardoor de kosten geen probleem hoeven te zijn.

Vermoedt u dat u een daklekkage heeft? Schakel ons dan nu in voor een gratis dakinspectie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!