Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor een Dakreparatie?

Heeft u op dit moment een lekkage, dakreparatie of een dakrenovatie nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte !

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Dakreparatie nodig? Schakel onze deskundige experts in voor een goede duurzame dakreparatie

Wanneer er om wat voor reden ook schade ontstaat aan uw dak, is het zaak dat u zo snel mogelijk een dakreparatie laat uitvoeren. Soms volstaat onderhoud om het probleem op te lossen, maar in alle gevallen is het belangrijk snel te handelen.

Nu kunt u natuurlijk zelf uw dak op om de reparatie uit te voeren, maar dit is niet altijd veilig en zeker bij platte daken vaak ook niet goed voor uw dak. Daarom is het verstandig om voor een dakreparatie altijd een dakdekker in te schakelen. Gelukkig kunt u rekenen op kwaliteit met onze ervaren dakdekkers. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over onze scherpe tarieven.

Onderhoud of een dakreparatie?

Het is niet altijd duidelijk vast te stellen hoe groot schade is en of onderhoud misschien voldoende is. Daarom zorgen wij ervoor dat we, wanneer u het vermoeden heeft dat er schade is, gratis een dakinspectie bij u uitvoeren. Hierin kunnen we vaststellen wat het probleem is en welke oplossing daarvoor geschikt is. Hier zijn we duidelijk en transparant in, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Na de inspectie en de rapportage over de staat van uw dak sturen wij u vrijblijvend een offerte. Zo heeft u precies helder wat het probleem is en wat de kosten zijn. Daarna plannen we het onderhoud of de dakreparatie met u in, zorgen we dat deze deskundig uitgevoerd wordt en bieden we 10 jaar garantie op de dakreparatie.

Waarom het goed is om snel te handelen wanneer u een dakreparatie nodig heeft

Wanneer u geen lekkage heeft, maar wel schade, dan is het verstandig om ons zo snel mogelijk in te schakelen. Soms kunnen we met normaal onderhoud het probleem al verhelpen, maar als dat niet meer voldoende is helpen onze ervaren dakdekkers u graag met een dakreparatie.

Door er snel bij te zijn kunt u een hoop problemen voorkomen. Met onze ruime deskundigheid in het uitvoeren van allerlei soorten dakreparaties zorgen wij namelijk dat uw dak weer stevig en perfect in orde is. Als dat niet gebeurt, kan schade uitmonden in een lekkage of kunnen er andere heftige complicaties optreden.

Wat zijn de kosten voor een dakreparatie

De kosten voor een dakreparatie zijn van vele factoren afhankelijk. Onder andere het oppervlak dat gerepareerd moet worden, het soort reparatie en of we met spoed uw dak repareren of we het rustig in kunnen plannen. In een aantal gevallen dekt uw verzekering de kosten. Om precies te weten wat voor een dakreparatie de kosten gaan zijn, kunt u hier vrijblijvend een offerte of een gratis dakinspectie aanvragen.

Met spoed een dakreparatie nodig

Is de schade acuut of dreigt er een gevaarlijke situatie te ontstaan? Schakel dan onze spoedservice in voor uw dakreparatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar, en staan binnen 2 uur uw dak te repareren. Ongeacht het tijdstip en het weer zorgen we altijd voor een (nood)oplossing. Bel voor onze spoedservice 24/7 036-2340365.

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!