Bent u opzoek naar ECB Dakbedekking?

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

ECB dakbedekking laten aanleggen of vernieuwen? Vertrouw dan op de ervaren DSK Dakdekkers

Gaat u een nieuw plat dak aanleggen of is uw dakbedekking op het plat dak aan renovatie toe? Overweeg dan om uw dak aan te leggen of te renoveren met ECB dakbedekking. ECB-dakbedekking is materiaal dat is samengesteld uit Bitumen, Copolymeer en Ethyleen. Het is een zeer duurzaam materiaal en bestendig tegen extreme omstandigheden, zoals steekvlammen en chemische stoffen. Bovendien gaat het soms wel 50 jaar mee.

DSK Dakdekkers werkt al meer dan 20 jaar met dit materiaal en we zijn er zeer enthousiast over. Vanwege de sterkte en de hoge levensduur van het materiaal is dit zeer geschikt voor ieder plat dak, of dit nu een woning, bedrijfspand of industriële installatie betreft.

Wat zijn de voordelen van ECB dakbedekking?

ECB dakbedekking kent vele voordelen ten opzichte van Bitumen, PVC en EPDM. Denkt u daarbij aan:

Het enige nadeel aan ECB is dat de materiaalkosten wat hoger zijn dan die van Bitumen, maar door haar zeer lange levensduur, stevigheid en onderhoudsvrijheid heeft u deze kosten er snel uit.

Kan ik mijn dak ook renoveren met ECB Dakbedekking?

U kunt bij renovatie van het plat dak kiezen om ECB dakbedekking aan te leggen over oude Bitumen dakbedekking. Dit zorgt voor een zeer waterdicht dak, wat bovendien bestendig is tegen extreme weersomstandigheden. ECB zorgt dat uw plat dak weer tot 50 (!) jaar meekan

Bovendien zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van het materiaal gecontroleerd is. Dit doen we zelf, maar ook laten we dit doen door een onafhankelijke externe partij. Hierdoor kunnen wij u een zeer lange garantie van minimaal 10 jaar bieden.

Is ECB dakbedekking ook geschikt voor mijn dak?

Als u wilt weten of ECB dakbedekking ook voor uw dak een geschikte oplossing is, kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons voor vrijblijvend advies of laat ons bij u komen voor een gratis dakinspectie. Hierbij kunnen we kijken of er een dakrenovatie nodig is en of ECB voor u geschikt is. Voor de meeste daken geldt dat ECB zeer geschikt is, waardoor we het al tientallen jaren door heel Nederland gebruiken.

Bent u net zo enthousiast over dit duurzame en oersterke materiaal? Kijk dan wat wij voor u kunnen betekenen en vraag een vrijblijvende offerte aan om uw dak te laten bedekken of vernieuwen met ECB dakbedekking. U kunt daarna jarenlang profiteren van een onderhoudsvrij, sterk en waterdicht dak. We laten dit aanbrengen door onze zeer ervaren dakdekkers die door heel Nederland al vele klanten blij hebben gemaakt met dit materiaal, en kunt rekenen op minimaal 10 jaar garantie!

Ook voor ECB dakbedekking kunt u bij DSK Dakdekkers terecht! Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan!

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!