Heeft u een vraag of wilt u een gratis dakinspectie?

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Direct een dakdekker inschakelen?

Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Vraag dan géén offerte aan, maar bel 036-2340365.

Offerte aanvragen

Vul het bovenstaande formulier in om een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen. Specificeer zo goed mogelijk de werkzaamheden of het probleem waar u tegenaan loopt.

Gratis dakinspectie aanvragen

Wanneer u een gratis dakinspectie wilt aanvragen, vul dan “Gratis Dakinspectie” in op het veld waar uw dakprobleem staat.

Na het aanvragen van de offerte

Als u een offerte heeft aangevraagd, ontvangt u binnen één werkdag van ons een reactie. Wanneer wij voldoende informatie hebben, kunnen we u een gratis offerte sturen. Deze is geheel vrijblijvend en bovendien duidelijk gespecificeerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rustig een keuze maken.

Het kan zijn dat we niet voldoende informatie hebben. In dat geval zullen we contact met u opnemen en vragen stellen om deze extra informatie te achterhalen. Ook kan het zijn dat wij u vragen foto’s van het dak te sturen, zodat wij de situatie beter kunnen bekijken. In het uiterste geval maken we een afspraak om naar u toe te komen en het dak te inspecteren. Dit is natuurlijk geheel gratis.

Wanneer u akkoord bent met de offerte, ondertekent u deze en stuurt hem naar ons terug. We nemen dan contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. Wij zorgen dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en u kunt rekenen op een perfect dak.

Heeft u met spoed een dakdekker nodig?
Vraag dan géén offerte aan, maar bel 036-2340365

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!