Heeft u stormschade?

0 +
Tevreden klanten
0
Werk ploegen
0 m2
Per jaar renovatie
24/ 0
Service

Stormschade aan uw dak? Wij zijn met onze spoedservice zo snel mogelijk bij u voor de reparatie

Heeft u stormschade aan uw dak opgelopen? Wanneer uw dak goed is aangelegd en onderhouden, gaat het jarenlang mee. Desondanks zijn er omstandigheden waar ook het beste dak niet tegen bestendigd is. Het kan in Nederland met het weer immers goed spoken, waardoor tijdens storm wel eens schade ontstaat aan daken.

In zo’n geval wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Zeker als het regent, sneeuwt of hagelt zit u natuurlijk niet op een lekkage of afgewaaide dakpannen te wachten. Daarnaast kan binnenlopend vocht en de storm zorgen voor verdere complicatie van de schade. Wij staan altijd voor u klaar, in weer en wind, met onze spoedservice. 24-7-365.

Bel bij stormschade of andere spoed direct met 036-2340365

Hoe werkt de spoedservice van DSK bij stormschade precies

Wat er ook gebeurt, als u stormschade heeft of er een ander spoedgeval op het dak is, kunt u altijd bij ons terecht. Stormschade wacht vaak niet tot het u uitkomt. Dus of het nu kerstavond is en 20 graden vriest, nieuwjaarsnacht met storm of juist 4 uur ’s nachts met gietende regen, wij staan voor u klaar. We zorgen altijd voor een grondige reparatie en wanneer dat niet nodig is voor een noodoplossing, waarna we met u een moment in plannen om spoedig de definitieve reparatie uit te voeren.

Omdat bij stormschade of bij andere spoed zo snel mogelijk een oplossing geleverd moet worden, dient u ons direct te bellen of een whatsapp bericht te sturen op 036-2340365. Een offerteaanvraag wordt namelijk binnen één werkdag beantwoord, maar met spoed is dat natuurlijk (te) laat. Als u ons belt met een spoedklus, zijn we binnen 2 uur ter plaatse.

Wat zijn de kosten van spoedservice bij stormschade of lekkage? Dekt de verzekering het?

De kosten van onze spoedservice zijn natuurlijk afhankelijk van vele factoren. Denk aan het type dak, de benodigde reparatie, materialen en de tijd die we nodig hebben voor de reparatie. Gelukkig kunt u bij stormschade in de meeste gevallen terugvallen op uw verzekering. Wanneer de schade niet is ontstaan door verwaarlozing of bewust toegebrachte schade, dekt uw opstalverzekering de schade.

Is er waterschade aan uw inboedel door bijvoorbeeld een lekkage? In dat geval kunt u ook terecht bij uw inboedelverzekering. Mocht de schade ontstaan zijn door derden, bijvoorbeeld door een gebrek aan het dak van uw buren of door een door een ander afgestoken stuk vuurwerk, dan dekt de WA verzekering van de derde partij de schade.

Stormschade, moet ik bellen of kan ik ook een berichtje via whatsapp sturen?

Wat de situatie ook is; bel bij stormschade of andere spoedgevallen direct met ons spoednummer: 036-2340365, 24/7/365 bereikbaar (en in een schrikkeljaar zelfs nog een dag extra). U kunt ons ook een whatsappbericht sturen. Mocht u binnen een half uur geen reactie ontvangen, dan raden wij u aan om ons alsnog direct te bellen.

Stormschade? Wij staan altijd voor u klaar!

Gratis Offerte aanvragen

U bent bijna klaar! 80%

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis offerte!